Պատրաստում ենք խնձորով համեղ կարկանդակ
LifestyleԲաղադրիչներ
300 գ թթվասեր
3 հավկիթ
200 գ շաքարավազ
250 գ ալյուր
2 մեծ խնձոր
100 գ չամիչ
1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
1 տուփ վանիլ և պաքսիմատ
Պատրաստման եղանակ
1. Հավկիթը հարել շաքարավազի հետ:
2. Ավելացնել թթվասեր և հարած կարագ, վանիլ, ալյուրը պաքսիմատի հետ
3. Խնձորը մաքրել, բաժանել 4 մասի, հանել միջուկը, մանր կտրատել
4. Չամիչի վրա ջուր լցնել
5. Ձեռոցի թավայի վրա կարագ քսել, վրան պաքսիմատ լցնել
6. Խմորի մի մասը լցնել թավայի վրա
7. 20 րոպե 180 աստիճան ջերմաստիճանի տակ թողնել ջեռոցի մեջ:
8. 20 գ կարագը և 3-4 ճաշի գդալ այլուրը ձեռքերով տրորել, ավելացնել 2 ճաշի գդալ շաքարավազ, խառնել:
9. Լցնել կարկանդակի վրա և թողնել ջեռոցում ևս 20 րոպե:
Բարի ախորժակ: