Օրվա բաղադրատոմս. Աղցան «Սիրահար» (ֆոտո)
LifestyleԲաղադրամասեր՝
100 գրամ պանիր
1 կտոր հավի ֆիլե
100 գրամ շամպինիոն
Բուսայուղ
1 վարունգ
Մայոնեզ
Քնջութ
Աղ
Պատրաստման եղանակ՝
Պանիրը քերել, առանց բուսայուղի լցնել թավայի մեջ ու տաքացնել:
Պատրաստ լինելուց հետո վերցնել պանրի շերտը ու դնել բաժակի վրա՝ սառելու համար:
Հավի միսը համեմել չորացրած կանաչիներով, բուսայուղով:
200 աստիճանով դնել ջեռոց, հանել մանրացնել, միախառնել վարունգի ու տապակած սնկի հետ:
Ավելացնել մայոնեզ, աղ:
Մատուցել պանրի շերտի մեջ: