Հետազոտություն. Լոլիկով և վարունգով աղցանը վտանգավոր է առողջության համար
LifestyleՍննդի ոլորտի մասնագետները հայտարարել են, որ լոլիկով և վարունգով աղցանը վտանգավոր է առողջության համար։ Ըստ վերջիններիս՝ բանջարեղենի տարբեր տեսակներ չպետք է խառնել իրար, քանի որ օրգանիզմը տարբեր ժամանակներում է յուրացնում այն։
Այդ համադրությունը մեծացնում է ստամոքսում արյան խմորումները, որն էլ մեծացնում է օրգանիզմի թունավորումը։
Նման անհամատեղելի բանջարեղենի համադրությունը հանգեցնում է որովայնի հատվածում ուժեղ ցավերի և աղիներում գազի։
Ավելին նրանք նաև նշում են, որ կան մի շարք մթերքներ, որոնք չպետք է միասին ուտել՝ մսով և պանրով մակարոն, բանջարեղեն և պանիր, հաց, բանան և կաթ, ձմերուկ և սեխ։