Օրվա բաղադրատոմս. Ներբերշիկով ու տավարի մսով տաք ուտեստ (ֆոտո, վիդեո)
LifestyleԲաղադրամասեր՝
Շերտավոր խմոր
Նրբերշիկ
Տավարի միս
Աղ
Կարմիր և սև պղպեղներ, սոխ, աղ
Պատրաստման եղանակ՝
Նրբերշիկները կտրատել, փաթաթել խմորի մեջ;
Շարել ջեռոցի ամանի մեջ:
15 րոպե դնել ջեռոց, այդ ընթացքում միսը սոխով տապակել, ավելացնել համեմուքներ, տոմատի մածուկ:
Ավելացնել խմորի կենտրոնում ու կրկին դնել ջեռոց: