11:37 Unibank is now a regular partner of “Pan-Armenian intellectual movement”
16:11 IDBank issued another tranche of dollar bonds
13:55 Green Iphone on the best credit terms at green operator's stores
16:43 UCOM Provided technical assistance to Shengavit administrative district
10:52 AMD 9,808,684 to the "City of Smile" Charitable Foundation. The next beneficiary of "The Power of One Dram" is known
11:44 Unibank offers a “Special” business loan with an interest rate of 8.5% per annum
15:32 IDBank implements the next issue of nominal coupon bonds
16:33 Flyone Armenia will start operating regular direct flights Yerevan-Moscow-Yerevan
16:21 New movie channels in Ucom and good news for unity tariff subscribers
16:41 Ucom offers discounts on a number of devices on the occasion of love holidays
Ախորժալի և անուշաբույր խոզի միս՝ սոխով և սնկով
Lifestyle
22 January, 2019 19:07
Բաղադրիչներ
Խոզի անյուղ միս – 600 գ
Սունկ – 300 գ
Սոխ – 0.5 հատ
Կծու պղպեղ
Կանաչի
Աղ և այլ համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
Խոզի միսը կտրատել չափաբաժիների, աղ և պղպեղ, ըստ ցանկության՝ համեմունքներ ցանել և թողնել՝ մարինացվի մոտ 5-7 րոպե:
Շամպինիոնը խոշոր կտորների բաժանել, սոխը կիսալուսնաձև կտրատել:
Խոզի միսը տապակել բուսայուղով: Պատրաստի միսը շարել անձեռոցիկի վրա:
Նույն տապակի մեջ տապակել սոխը և մի քանի կտոր կծու կարմիր պղպեղ:
Շարել մսի վրա:
Նույն տապակի մեջ շատ արագ տապակել շամպինիոնը (բառացիորեն 5 րոպե) և պատրաստի սունկը շարել սոխի վրա, թարմ կանաչի ավելացնել և մատուցել թարմ բանջարեղենի հետ:
2014 - 2021 © All rights reserved.
Users may download and print extracts of content from this website for
their own personal and non-commercial use only.
Republication or redistribution of Orer.am content
is expressly prohibited without the prior written consent.