Գիտնականները բացահայտել են՝ ինչու են սառեցված հատապտուղները և մրգերը ավելի օգտակար
LifestyleՄթերքը պահպանելու տեսանկյունից սառեցումը ամենալավ միջոցն է։ Այդպես բոլոր օգտակար բուսական հյուսվածքները պահպանվում են։
Գիտնականները պարզել են, որ սառեցված մրգերը հավաքվում են «հասած վիճակում», երբ նրանք ունեն մեծ քանակությամբ վիտամիններ և հանքանյութեր։ Այնուհետև մթերքը արագ սառեցվում է և փաթեթավորվում ազոտի օգտագործմամբ, ինչը թույլ է տալիս պահպանել բոլոր սննդարար նյութերը։
Շարունակությունն՝ այստեղ