Օրվա բաղադրատոմսը. Ջեռոցում եփված կարտոֆիլ
TVՕրիգինալ բաղադրատոմս, թե ինչպես պատրաստել կարտոֆիլ տոնական սեղանի համար: Այն ամենը, ինչ հարկավոր է վերցնել, ընդամենը մի քանի կարտոֆիլ է:
Ամբողջական, կեղևով եփված կարտոֆիլները հարկավոր է կարագով պատել ու ջեռոցում դնել մինչ պատրաստ լինելը: Ամեն ինչ հարկավոր է անել այնպես, ինչպես վիդեոյում է:
Կտրում ենք կարտոֆիլի վերևի հատվածը (կարտոֆիլի 1/3-ը), հանում ենք միջուկը, որպեսզի չվնասենք կեղևը, ու որ այն պահպանի իր ձևը: Միջուկի վրա ավելացնում ենք կարագ, սոխ, համեմունքներ ու սպիտակ չեդդեր, կաթ ու ձու:
Ապա խճողակը լցոնում ենք կարտոֆիլի կեղևի մեջ, վրան շաղ ենք տալիս համեմունքներ ու դնում ջեռոցը: