Ինչպես թխել ընտիր «Մատնաքաշ» (Հայկական հաց)
TVԹարմ ու տաք մատնաքաշ, թե ֆրանսիական թիթիզ բագետ…ինչքան էլ սրանք համեղ լինեն, միևնույնն է տանը պատրաստած հացին չեն հասնի: Հատկապես, եթե դա հատուկ հավելումներով հաց է: Ոչ մի բարդ բան չկա, հատկապես, եթե նախորդ անգամ պատրաստել եք համբուրգերի հաց: Հիմնական խմոր Սա այն հիմնական խմորի բաղադրիչներն են, որը մի թեթև փոխելով կարող եք երկու տեսակի հացից էլ ստանալ:
Մանրամասները՝ տեսանյութում: