Պատրաստում ենք ամանորյա աղցան «Շնիկ». Ինքնատիպ և ախորժելի. Նոր տարին այլևս սարերի ետևում չէ
LifestyleԱմանորյա աղցան «Շնիկ»: Համեղ և օրիգինալ:
Նոր տարին այլևս սարերի ետևում չէ:
Բաղադրիչները
- Հավի կրծքամիս(ֆիլե)- 300գր.
- Խաշած գազար- 2 հատ
- Գլուխ սոխ- 1 հատ
- Մանրացրած ընկույզ- 2 ճ/գ
- Քերախ պանիր- 50գր.
- Ձու-3 հատ
- Մայոնեզ
- Զեյթուն
Պատրաստումը
- Հավի կրծքամիսը աղ անել, համեմել և տապակել: Այնուհետև սառեցնել և կտրտել խորանարդաձև:
- Գազարն անցկացնել քերիչով և լցնել ամանի մեջ:
- Սոխը կտրտել տաշեղաձև և նույնպես լցնել ամանի մեջ:
- Ավելացնել քերած պանիրը, մանրացրած ընկույզը:
- Ձվի դեղնուցն ու սպիտակուցն առանձնացնել իրարից: Մանրացրած դեղնուցը լցնել աղցանի մեջ:
- Ավելացնել մայոնեզ, աղ՝ ըստ ճաշակի:
- Աղցանը լցնել տափակ ափսեի մեջ և, ինչպես պատկերված է նկարում, շան գլխի ձև տալիս:
- Վրան քսել մայոնեզ:
- Երկրորդ գազարն անցկացնել քերիչի մանր կողմով, հեռացնել հյութը և նկարում պատկերված ձևով ստանալ շան դեմքը:
- Սպիտակուցը քերել և ստանալ ականջները:
- Մայոնեզով և զեյթունով ստանալ քիթը, ապա սպիտակուցով և զեյթունով աչքերը:
- Լեզուն կարող եք ստանալ կարմիր պղպեղի կամ լոլիկի միջոցով:
Բարի ախորժակ:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Hayinfo.net-ը