Շատ համեղ «Միկադո» Торт "Микадо"
TV-
1 բաժակ թթվասերը և 1 թեյի գդալ սոդան խառնել, ավելացնել 3 ձու, լավ խառնել: Այնուհետ ավելացնել 100գր կարագ, խառնել հարիչով, ապա ավելացնել 1 բաժակ շաքարավազ և 5 բաժակ ալյուր: Պատրաստել 7-8 գունդԳրտնակի օգնությամբ գնդերը բացել ջեռոցի տարրայի մեջ և թխել:Կրեմը պատրաստելու համար 4 ձվի դեղնուցը, 1 բաժակ շաքարավազը, 500 գրամ կարագը, 2 հատ եռացրած խտացրած կաթը, 1 ճաշի գդալ կակաոն հարիչով լավ հարել:Շերտերը միացնել կրեմով, վրան լցնել շոկոլադի փոշի ու քերած ընկույզ: