Ախորժելի կարտոֆիլ՝ միջուկով. Ամենահամեղ լանչը
LifestyleՁեզ հարկավոր է: 6 հատ կարտոֆիլ, 12 հատ ձու, 3 ճաշի գդալ բուսայուղ, 150 գր պանիր, 2 ճյուղ կանաչ սոխ, 250 գր բեկոն, աղ, պղպեղ:
Ինչպե՞ս պատրաստել: Տաքացրեք ջեռոցը 200 ºC: Լվացեք և չորացրեք կարտոֆիլը: Տեղադրեք կարտոֆիլը ձևամանի մեջ և տեղադրեք ջեռոցի մեջ՝ 40 րոպե: Հանեք կարտոֆիլը ջեռոցից և թողեք սառչի: Ջեռոցի ջերմաստիճանն իջեցրեք մինչև 175ºC: Կիսեք կարտոֆիլը երկու մասին, փորեք կարտոֆիլի մեջ և կարագով պատեք: Համեմեք աղով և պղպեղով: Տեղադրեք բեկոնի շերտը, սոխը, քերած պանիրը: Ավելացրեք ձու: Տեղադրեք ջեռոցում 20 րոպե: