Խորովածի օրիգինալ բաղադրատոմս. զարմացրեք փորով բարեկամներին՝ առանց կրակի խորոված անելով
LifestyleԵկել է գարունը, և սկսվել է բակում «մանղալով» խորոված անելու ժամանակաշրջանը։ Սակայն երբեմն շատ դժվար է նման հարմարություն գտնելը, ինչը տհաճ է հայերի մեծամասնության համար, քանի որ խորովածը յուրահատուկ տեղ ունի մեր կյանքում։ Հատուկ նման դեպքերի համար Ձեզ ենք ներկայացնում առանց կրակի խորոված պատրաստելու այս հանճարեղ մեթոդը։ Նշենք նաև այն, որ համի տեսանկյունից այս խորովածը նույնպես շատ լավն է։
Այսպիսով՝ սկզբի համար պետք է գտնել 3 լ տարողունակությամբ ապակել տարա (банка):
Բաղադրիչներ
- խոզի միս — 1 կգ (իսկական խորովածը խոզի մսով է)
- բեկոն — 250 գ
- սոխ — 2 հատ
- 1/2 կիտրոնի հյութ
- ջուր — 100 մլ
- աղ
- պղպեղ
- համեմ և այլ համեմունքներ՝ ըստ քիմքի
Պատրաստման եղանակը՝ այստեղ