Մոտենում է Սուրբ Զատիկը․ ինչպե՞ս պատրաստել բարձր, համեղ և գեղեցիկ կուլիչ
LifestyleԲաղադրամասեր
Ձու՝ 8 հատ,
Կաթ՝ 500 մլ,
Կարագ՝ 250 գ,
Թթվասեր՝ 500 գ,
Շաքարավազ՝ 450 գ,
Վանիլային շաքար՝ 3-4 տուփ,
Աղ՝ 0.5 թեյի գդալ,
Չոր խմորիչ՝ 15 գրամ (թարմ 50 գր),
Ալյուր՝ 1400 գ,
Չամիչ՝ 250 գ,
Ձևավորման համար՝
Սպիտակուց՝ 4 հատ,
Շաքարավազ՝ 200 գ,
Կիտրոնի աղ՝ մեկ պտղունց,
Աղ՝ մեկ պտղունց