Թույն, որն ավելի վտանգավոր է, քան աղն ու շաքարը, սակայն մենք շարունակում ենք ամեն օր այն օգտագործել
TVԿան մթերքներ, որոնք մենք օգտագործում ենք անուղղակիորեն. այն մեզ մատուցում են, իսկ մենք գաղափար էլ չունենք և ճիշտն ասած, չենք էլ մտածում, թե տվյալ սնունդը ինչ է պարունակում:
Ահա ձեզ ենք ներկայացնում նման մի մթերք, որը մասնագետները հորդորում են երբեք չօգտագործել. այն նատրիումի գլյուտոմատն է, որը տեսքով շատ նման է աղի և շաքարի:
Տեսանյութի միջոցով ծանոթացեք, թե որ մթերքներում կա այս հավելումը և ինչ վտանգ է այն ներկայացնում: